Descarregar PDF

    Carta

    Entrants

    Encenalls de pernil ibèric de gla i coca de vidre amb tomàquet 22.00 €
    Anxoves del Cantàbric Doble 0 i coca de vidre (6 unitats) 14.50€
     Crema freda de espàrrecs blancs amb daus de mango 8.50€
     Amanida Cèsar amb pollastre 14.50€
     Amanida de tomàquet, mozzarella i ruca amb alvocat 16.50€
    Mezclum de silvestres amb ventresca de tonyina i perles d’oli 12.50€
     Hortalisses a la planxa amb graten de formatge de cabra 14.00€
     Formatge de cabra de la Garrotxa 8.50€
     Fetuccini amb dos pestos i Grana Padano 14.50€

    Del mar

     Salmon a la planxa amb d’hortalisses 18.50€
     Cues de gamba a l’all i oli de bitxo 12.50€
     Llobarro a la planxa, pure de fonoll i vinagreta de tomàquet 22.50€
     Fideus rossejats amb llagosta i all i oli suau 17.00€

    Carns a la brasa

    Entrecot de vedella amb saltat de bolets i piquillos 20.00€
     Medallons de filet boví amb dos purés 24.50€
     French rack de xai, compota de poma i patates pont neuff 19.50€
     Salses porto o pebre 1.50€

    Postres

    Contrast de fruita de temporada amb sorbet de mandarina 4.50€
     Crema catalana cremada 5.50€
     Pastís de formatge amb culis de gerds 5.50€
     Fondant de xocolata amb crema de cafè a el baileys 6.50€

     

    * Impostos inclosos