Descarregar PDF

    Carta

    Tapes

    Encenalls de pernil ibèric de gla i coca de vidre amb tomàquet 22,00€
    Encenalls de pernil ibèric de gla (1/2 ració) i coca de vidre amb tomàquet 11,00 €
    Formatge tendre de cabra de la Garrotxa D.O. amb crackers 8,50 €
    Anxoves del Cantàbric Doble 0 i coca de vidre (6 unitats) 11,50 €
    Croquetes de ceps (4 unitats) 6,50 €
    Carxofes confitades amb cruixent de pernil ibèric 12,50 €
    Hummus de cigrons i remolatxa amb crostons de pa 6,50 €
    Cassoleta de gambes a l’allet amb oli de bitxo 12,50 €
    Calamar de potera a la andalusa amb maionesa de llima i coriandre  14,80 €
    Daus de filet de boví amb suc lligat i foie gras  18,00 €
    Gyozas de pollastre i verdures amb salsa de soja a la mel 9,00 €

    Entrants

    Amanida de l’hort amb ventresca de tonyina 12,50 €
    Amanida Cèsar amb pollastre 13,00 €
    Crema de carbassa, llavors de carbassa i formatge feta  8,50 €
    Contrast de tomàquets, salmó fumat, mozzarella i pesto 12,50 €
    Graellada de verdures a l’oli d’oliva verge 9,50 €
    Rigatones amb salsa amatriciana 10,50 €

    De la mar

    Rossejat de fideus amb llagosta i all i oli suau            17,00 €
    Arròs de marisc D.O. Bomba. Delta de l’Ebre illa del Riu   21,00 €
    Medallons de rap en salsa verda amb gambes, espàrrecs blancs i pèsols 24,00 €
    Escalopins de salmó noruec a la planxa amb grill d’hortalisses  15,50 €
    Bacallà a la musselina d’alls tendres i mongetes seques de Santa Pau amb cansalada  24,00 €
    Pop a la brasa amb patata confitada, trompetes i mojo picón 19,00 €

    Carns a la brasa

    Ribeye Steak Angus Nebraska. 320 grams/ 0,70lb 11,2oz 27,00 €
    Filet de vaca 300 grams/ 0.66lb 10,5oz. És la peça de major qualitat      22,00 €
    * Esculli una salsa i una guarnició per acompanyar la seva elecció
    SALSAS: Bearnesa, Pebre verd, Oporto
    GUARNICIONS: Espàrrecs verds a la planxa, pebrots del “piquillo”, patates fregides
    French rack de xai, compota de poma amb codony i patates pont neuf        18,00 €
    Presa de porc Ibèric al Pedro Ximénez amb prunes, panses, pinyons i cremós de patata 20,50 €

    Postres

    Coulant de xocolata amb gelat de torró  6,50 €
    Crema catalana cremada i carquinyolis   5,50 €
    Cheesecake amb coulis de fruita de la passió 5,50 €
    Mosaic de fruita fresca de temporada  4,50 €
    Mel i mató amb nous i confitura de cireres  5,50€
    Assortiment de formatges nacionals (Maó, Manxec, Idiazabal i Cabrales)            6,80 €
    Pastís tatin amb esfera gelada de cafè blanc                   6,50 €
    Gelat de crema catalana amb fruits vermells del bosc 6,50 €
    Assortiment de sorbets                                                                                                   5,50 €

     

    * Impostos inclosos