Descarregar PDF

    Carta

    Tapes

    Encenalls de pernil ibèric de gla (½ ració) i coca de vidre amb tomàquet 11,00 €
    Formatge tendre de cabra de la Garrotxa D.O. amb crackers 8,50 €
    Anxoves Lolín del Cantàbric Doble 0 i coca de vidre (6 unitats) 11,50 €
    Croquetes de ceps (4 unitats) 6,50 €
    Pebrots de Lodosa farcits debrandada de bacallàamb crema d’alls tendres 8,00 €
    Canelons de llamàntol amb lleugera beixamel de marisc 16,80 €
    Cassoleta de gambes a l’allet amb oli de bitxo 11,50 €
    Calamar de potera a la andalusa amb maonesa de llima i coriandre  14,80 €
    Daus de filet de vedella al Oporto amb foie gras 18,00 €
    Gyozas de pollastre i verdures amb salsa de soja a la mel  9,00€

    Entrants

    Encenalls de pernil ibèric de gla i coca de vidre amb tomàquet 22,00 €
    1/2 ració Encenalls de pernil ibèric de gla i coca de vidre amb tomàquet 11,00 €
    Amanida de l’hort amb ventresca de tonyina 12,50 €
    Amanida Cèsar amb pollastre 13,00 €
    Crema freda d’espàrrecs blancs amb mango i raïm 8,50 €
    Mozzarella de búfala amb tomàquet i salmó fumat 11,50€
    Graellada de verdures a l’oli d’oliva verge  9,50 €
    Fetuccini a la crema de ceps i escates de Ganna Padano 10,50 €

    Del mar

    Rossejat de fideus amb llagosta i all i oli suau 17,00 €
    Arròs de marisc D.O. Bomba. Delta de l’Ebre lla del Riu 21,00 €
    Rap a l’all cremat amb musclos i pebrot escalivat 24,00 €
    Escalopins de salmó noruec a la planxa amb grill d’hortalisses 15,50 €
    Llobarro amb llagostins i picada de safrà 23,00 €
    Pop a la brasa amb patata confitada, trompetes i mojo picón 19,00 €

    Carns a la brasa

    Ribeye Steak Angus Nebraska. 320 grams/ 0,70lb 11,2oz 27,00 €
    Costella de Vedella Gallega 500 grams/ 1,10 lb 17,6oz  25,00 €
    Filet de vaca 300 grams/ 0,66lb. 10,5oz 22,00 €
    * Esculli una salsa i una guarnició per acompanyar la seva elecció
    SALSES: Bearnesa, Pebre verd, Porto
    GUARNICIONS: Espàrrecs verds a la planxa, pebrots del piquillo, patates fregides
    Costellam de xai, compota de poma amb codony i patates pont neuf 18,00 €

    Postres

    Coulant de xocolata amb gelat de torró 6,50 €
    Crema catalana cremada i carquinyolis 5,50 €
    Cheesecake amb coulis de fruita de la passió 5,50 €
    Mosaic de fruita fresca de temporada 4,50 €
    “Mel i mató amb nous i confitura de cerezas 5,50 €
    Assortiment de formatges nacionals (Maó, Manxec, Idiazabal i Cabrales) 6,80 €
    Pastís tatin amb esfera gelada de cafè blanc 6,50 €
    Gelat de crema amb fruits vermells del bosc 6,50 €
    Assortiment de sorbets 5,50 €

     

    * Impostos inclosos