Descarregar PDF

    MENÚ DE SANT ESTEVE

     

    Copa de cava

    -

    Montadito de pernil ibèric

    -

    Carpaccio de pop amb perles d’oli de bitxo

    -

    Cullereta amb tàrtar d’escalivada i olivada de Kalamatas

    -

    Croquetes d’au

    -

    Mesclum de silvestres amb cues de llagostí, salmó fumat i margallons a la vinagreta de mango

    O

    Els tradicionals canelons amb beixamel trufada

    -

    Supremes de lluç a l’all cremat amb cloïsses i juliana de pebrots

    O

    Filet mignon de vedella, puré de castanyes, bolets i suc lligat

    -

    Cruixent de xocolata blanca i taronja amb culis de fruites vermelles

    -

    Torrons i neules

    -

    Vi blanc Raventós d’Alella · Vi negre Solar Viejo · Cava Segura Viudas Lavit Brut Nature

    -

    Aigües minerals · Infusions i cafè

     Preu per persona: 58€ (IVA inclòs)