Dissabte, diumenge i festius 13:00h a 15:30h
     

    MENÚ DEL DIA

    Crema de llenties amb bombons de foie i Rosti de pernil ibèric

    Mezclum de silvestres amb crudités i ventresca de tonyina

    Amanida tèbia de vieires i gambes amb vinagreta cítrica al cibulet

    Rissoto de ceps i trompetes al formatge de parma amb oli de tòfona i ruca

    Carpaccio de carbassó amb flor de salmó fumat, esfera gelada de formatge de cabra i vinagreta de tomàquet

    ________

    Tirabuixons de rap en tempura amb guisat mariner de cigrons

    “Rossejat” de fideos con langosta y “all i oli” suave

    Entrecot de vedella al roquefort amb poma caramel·litzada i bulgur

    Arròs de marisc (Bomba Illa del Riu D.O. Delta del ’Ebre)

    ________

    Contrast de fruites naturals amb sorbet de mandarina i aroma de cachaça

    Cake de xocolata amb gelat de maduixetes i dolç de llet

    Cúpula de mousse de llimona amb coulis de gerds

    Iogurt grec amb fruites tropicals i mel al hibiscus

    ______________________________  35 €   _____________________________

                                                               *Aigua, cervesa o copa de vi inclòs

    *Impostos inclosos