Descarregar PDF
    Dissabte i diumenge 13:00h a 15:30h
     

    MENÚ DEL DIA

    Sopa de ceba gratinada, rovell d’ou i farigola

    Mezclum de silvestres amb crudités i ventresca de tonyina

    Tàrtar de salmó, tomàquet i alvocat

    Llenties estofades amb verdures, ceps i foie

    Carpaccio de presa ibèrica, emulsió de pebrot vermell i germinat de remolatxa

    ________

    Bacallà glacejat, allioli al codony, hummus i confitura de ceba

    Rossejat de fideus amb llagosta i all i oli suau

    Arròs de marisc (Bomba Illa del Riu D.O. Delta de

    Saltat de filet al pebre verd, parmentier de carbassa i tirabecs

    ________

    Contrast de fruites naturals amb sorbet de mandarina

    Tiramisú

    Crema catalana, pinya caramel·litzada i sucre muscovado

    Tres fruites àcides i gelat de iogurt búlgar amb grosella

    ______________________________  35 €   _____________________________

                                                               *Aigua, cervesa o copa de vi inclòs

    *Impostos inclosos