Descarregar PDF
    Dissabte i diumenge 13:00h a 15:30h
     
    MENÚ DEL DIA

    Gaspatxo de cireres, formatge de cabra i alfàbrega

    Mezclum de silvestres amb crudités i ventresca de tonyina

    Amanida de tomàquet, mozzarella i mango amb vinagreta de miso

    Rigatoni al pesto vermell- verd amb ceba fregida.

    Assortiment de fumats, humus de remolatxa i torrades

    ________

    Lluç al forn, salsa de taronja i saltat d’espinacs

    Rossejat de fideus amb llagosta i all i oli suau

    Arròs melós de marisc amb carxofes. Bomba Illa del D.O. Delta de l’Ebre

    Bistec de vaca vella amb pebre verd, bunyols de préssec i espaguetis de carbassó

    ________

    Mosaic de fruites naturals

    Duet de xocolates amb crema de cafè al Baileys

    Formatge fresc, codony i escuma de coco

    Textures Del gerd

    ______________________________  35 €   _____________________________

                                                               *Aigua, cervesa o copa de vi inclòs

    *Impostos inclosos