Descarregar PDF
    De dilluns a divendres de 13:00h a 15:30h
     
     
    MENÚ DEL DIA

    Sopa de ceba gratinada, rovell d’ou i aroma de farigola

    Mezclum de silvestres amb crudités i anxoves

    Amanida de tomàquet Kumato, canonges i mozzarella amb oli d’alfàbrega

    Canelons de marisc i bolets amb crema suau de gambots

    Carpaccio de carbassó amb dos pestos, tomàquet sec i pinyons torrats

    _________

    Lluç a la plancha amb refregit d’all amb bitxo i escalivada

    Marmitako de bonítol amb pebrot verd y musclos

    Rossejat de fideus amb llagosta i all i oli suau

    Saltat de secret Ibèric a la mostassa amb gnoquis de bolets i puré d’api

    Steak de vaca vella al pebre de Sechuan amb parmentiere de Shitake

    _________

    Contrast de fruites naturals

    Pastís de pastanaga amb gelat de coco

    Xocolata, mascarpone i gelat de cafè

    Formatge fresc, codony i pol·len

    ______________________________  25 €   _____________________________

                                                               *Aigua, cervesa o copa de vi inclòs

    *Impostos inclosos