Descarregar PDF
    Dissabte i diumenge 13:00h a 15:30h
     
    MENÚ DEL DIA

    Crema freda de carbassa i mango amb pols d’anacards

    Mezclum de silvestres amb crudités i ventresca de tonyina

    Bouquet d’amanides amb llagostins, margallons i vinagreta de gerds

    Ous estrellats amb patates i pernil, estil “Casa Lucio”

    Carpaccio de salmó i gambes amb germinats i maionesa de “wasabi”

    _________

    Reig a la planxa amb verdures en escabetx blanc

    Rossejat de fideus amb llagosta i all i oli suau

    Arròs de marisc. Bomba de l’illa del Riu D.O. Delta de l’Ebre

    Entrecot a la brasa amb cebetes glacejades i xampinyons amb alls

    _________

    Mosaic de fruites naturals

    Figues amb formatge fresc i mel de flors

    Iogurt de la passió amb “barrecha” de llavors i fruits vermells

    Brownie tebi amb esfera gelada de vainilla

    ______________________________  35 €   _____________________________

                                                               *Aigua, cervesa o copa de vi inclòs

    *Impostos inclosos