Descarregar PDF

    MENÚ DEL DÍA

    Crema de calçots amb salpicó  de vieires i llagostí

    Mezclum de silvestres amb crudités i ventresca de tonyina

    Amanida de bledes vermelles amb formatge de cabra, nous i vinagreta de mel

    Rigatones amb salsa “arrabiata”, olives negres i parmesà

    Carpaccio de pop, amanida de patata, alvocat i oli de pebre vermell fumat

    _________

    Salmó a la planxa amb tabulé de quinoa y mantega d’anxoves

    Bacallà a “l’all cremat” amb cloïsses i juliana de piquillos

    Rossejat de fideus amb llagosta i all i oli suau

    Pollastre de corral rostit amb verdures i aroma de farigola

    Entrecot de vedella a la brasa amb carxofes fregides i patata al caliu

    ________

    Contrast de fruites naturals

    Pankake amb gelat de fava tonka i confitura de gerds

    Brownie temperat amb toffee de Baileys

    Compota de pinya amb formatge fresc i  cardamom

    ______________________________  26€   _____________________________

                                        *Agua, cerveza o copa de vino incluido

     

    *Impuestos incluidos