Descarregar PDF

    MENÚ DEL DÍA

    Crema de porros, quenelle de formatge i xistorra cruixent

    Mezclum de silvestres amb crudités i ventresca de tonyina

    Amanida de fulles verdes amb espàrrecs i anxoves

    Ous trencats amb patates i pernil

    Carpaccio de meló, niu de ruca i maionesa de coco amb curry

    _________

    Llom de bacallà amb favetes a la mel i gnocchi de carbassa

    Suprema de lluç en salsa verda d’algues i edamame

    Rossejat de fideus amb llagosta i all i oli suau

    Mandonguilles amb sípia i pèsols

    Entrecot de vedella a la brasa, pebrots del padró i tomàquets xerries confitats

    ________

    Contrast de fruites naturals

    Pa de pessic d’avellanes, nata i gelat de xocolata

    Crema anglesa amb fruites vermelles

    Pastís de pastanaga “Palmer”

    ______________________________  26€   _____________________________

                                        *Agua, cerveza o copa de vino incluido

     

    *Impuestos incluidos