Descarregar PDF

    MENÚ DIA DE REIS

     

    Amanida de meló, cors de palmera i cues de gamba amb vinagreta de mango

    O

    Ou escalfat amb puré de ceps, brunesa de cecina i praliné de llavors de gira-sol

    * * * * * * *

    Suquet de peix amb picada de safrà

    O

    Rossejat de fideus amb llagosta i all i oli suau

    O

    Filet mignon de bou amb salsa de múrgoles, foie i parmentiere de bolets

    * * * * * * *

    Mosaic de fruites naturals amb sorbet de mandarina

    Tortell de Reis

    * * * * * * *

    Torrons i neules

    * * * * * * *

    Aigua Mineral

    Vi blanc Gotim Blanc 2018 Castell del Remei

    Vi negre Solar Viejo Crianza D.O. Rioja

    Cava Lavit Brut Nature

    Infusions, cafè

    Preu per persona: 50 €  (IVA inclòs)