MENÚ DE CAP D’ANY

    Copa de cava

    -

    Montadito de coca d’oli amb pernil ibèric

    -

    Tartar de salmó, avocat i mango

    -

    Milfulls de mozzarella, tomàquet i ruca amb pesto verd

    -

    Croquetes de txangurro

    -

    Brick cruixent de rap, llagostins i quinoa amb salsa de crustacis

    -

    Filet de vedella amb planxat de foie, poma caramel·litzada i raviolis de bolets

    -

    Namelaka de llimona i gerds amb culis de fruites exòtiques

    -

    Raïm de la sort

    -

    Torrons i neules 

    -

    Vi blanc Terra Prima Blanc · Vi negre Acústic D.O Montsant

    -

    Cava Parxet Gran Reserva Maria Cabané

    -

    Cava Llopart Reserva Brut Nature

    -

    Aigües minerals · Infusions i cafè

    Preu per persona: 80€ (IVA inclòs)